Beauty

PRVI UTISCI O NOVIM PROIZVODIMA: PRIRODNA KOZMETIKA

Na moju veliku radost i zadovoljstvo, dobio sam priliku da isprobam neke od novih proizvoda prirodne kozmetike, tačnije domaćeg brenda Naturale Cosmetics čiji blog kao i web shop možete pogledati OVDE. Već duži period sa njima imam divnu saradnju, te se i iz tog razloga radujem današnjem javljanju na blogu. Pokušaću da vam pisanim rečima iznesem svoja mišljenja o par proizvoda, dok će ih vizuelno potkrepiti fotografije.

 

  • Sweet Sugar Scrub

Prvo što mi je ostavilo utisak prilikom otvaranja ovog scrub-a, jeste bio miris. Miris borovnice iako vrlo jak, veoma je nežan. Ono što mi se takođe svidelo je to da miris ostaje na koži i posle korišćenja još dosta vremena. Ukoliko volite voćne mirise, jako će vam se dopasti. Takođe, koža ostaje vrlo meka jako dugo vremena i svi koji me prate već duže vreme znaju da se ja svaki put oduševim scrub-ovima za lice i telo. Ovo je jedan od njih.

  • Sweet Dreams Body Lotion

Vrlo me je oduševila pristrasnost proizvođača na imenu ovog proizvoda. Takođe, sama njegova tekstura, dosta kremasta. Koja se topi na koži. Ljudi, ovo se bukvalno topi na koži. Znate i sami, da proizvodi koji mi se ne sviđaju ne nađu put do bloga, ali proizvodi ovog brenda me svaki put oduševe. Divno pakovanje, divan miris, divna tekstura. Kako da vas ne oduševi?

  • Fluffy Body Butter & Sugar Scrub

Sećate se kampanje za #TAKOVANILA kafu? Ovo miriše identično. Vanila u savršenoj kombinaciji sa čokoladom vrlo brzo je postala moj favorit. Kao veliki ljubitelj scrub-ova ovaj je definitivno ovomesečni favorit. Tekstura je čvrsto-kremasta ali ljudi, sa ovim imate bukvalno onaj osećaj da se nešto topi na vama. Čista desetka.

  • Face Mask with Activated Charcoal

Tekstura ove maske dosta podseća na Peel-Of maske sa aktivnim ugljem, međutim ova maska se ispira vodom. Ne skida se samo rukom. Moram priznati da takođe ova maska ima savršen miris. SAVRŠEN. Zapazio sam da mi je posle prvog korišćenja koža dosta svežija i da mi je jednu bubuljicu koja se nalazi na čelu, sasušila odmah. Tako da, sve preporuke za ovu masku.

  • Activated Charcoal Face Mask

Ovaj sapun ima takođe savršen miris. Miriše na čisto, ako smem tako da se izrazim. U njegov sastav ulaze: saponifikovana ulja palme, masline, kokosa, ricinusa, shea puter, tusah svila, etarsko ulje lavande, ruzmarina kao i čajno drvo. Namenjen je isključivo za masnu kožu, bubuljice i akne. Takođe koristio sam ga pre maske, o kojoj ste pročitali pre ovoga. Tako da ne znam da li je zbog maske, sapuna ili kombinacije, ali moja bubuljica je ostala sasušena. Takođe, sve preporuke.

Links:

Naturale Cosmetics Instagram: OVDE

Naturale Cosmetics Official Site: OVDE

*Ovaj post je urađen u saradnji sa brendom Naturale Cosmetics 

*This post is sponsored by Naturale Cosmetics brand

 

 

Advertisements

1 thought on “PRVI UTISCI O NOVIM PROIZVODIMA: PRIRODNA KOZMETIKA”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.